Magimix keukenmachine aanbieding | De beste keukenmachine aanbiedingen

Magimix keukenmachine aanbieding vind je bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt. De Magimix keukenmachine valt onder de categorie foodprocessors en naast de machine zelf zijn er allerlei losse accessoires beschikbaar. Zo ben je niet beperkt tot één manier van werken, maar kan je voor elk gerecht de machine wel gebruiken. Op die manier kan je elk soort groente en fruit snijden, raspen of mixen zoals jij voor je gerecht nodig hebt. De bediening van de Magimix keukenmachine is eenvoudig waardoor je niet de hele handleiding door hoeft te bladeren voor je hem kan gebruiken. Daarnaast heb je aan het einde van je kooksessie niet een enorme berg afwas, want alle onderdelen van de Magimix keukenmachine kunnen in de vaatwasser. Dus je hoeft de verschillende messen, raspen, spatels, sapcentrifuge en mengkommen niet met de hand af te wassen wat een hoop tijd scheelt.

magimix-keukenmachine

Huidige Magimix keukenmachine aanbieding:

Magimix keukenmachine CS 3200 aanbieding

Magimix keukenmachine CS 3200 aanbieding vind je bij de beste keukenmachine aanbiedingen bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt. Je kan deze aanbieding vinden in de normale uitvoering maar ook in een XL uitvoering, waarbij het reservoir meer capaciteit heeft. Er zitten drie mengkommen bij dit product, de Sabatier schijven zorgen voor mooie plakken en de bijgeleverde blender zorgt er ook voor dat je eenvoudig smoothies en milkshakes kan maken. Met deze keuze haal je een basis maar professionele foodprocessor in huis waar je jarenlang plezier van zal hebben. 

magimix-keukenmachine

Huidige Magimix keukenmachine cs3200 aanbieding:

Magimix keukenmachine CS 4200 aanbieding

Magimix keukenmachine CS 4200 aanbieding vind je bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt bij de beste keukenmachine aanbiedingen van dit moment. Ten opzichte van de CS 3200 uitvoering is de S 4200 net iets groter en luxer. Zo heb je een keukenmachine met meer wattage en een groter reservoir. Zo kan je in een handomdraai jouw gerechten klaar maken en als een eigen keukenprins of –prinses de lekkerste maaltijden klaar maken. Dit midden model is uitgerust met een hakmes, een kneedmes, drie mengkomen, twee raspschijven, twee snijschijven, een eiwitklopper en een blendermix. Zo kan je eindeloos veel recepten maken en met het meegeleverde receptenboek doe je nog meer inspiratie op.

Huidige Magimix keukenmachine cs4200 aanbieding:

Magimix keukenmachine CS 5200 aanbieding

Magimix keukenmachine CS 5200 aanbieding is de meest luxe uitvoering van dit type keukenmachine van Magimix. Hij heeft de grootste inhoud van 3,6 liter, het hoogste wattage maar ook de meeste accessoires die meegeleverd worden. Zo kan je in een handomdraai ook harde producten zoals noten fijn malen en deze foodprocessor past zelf de snelheid aan om het gewenste resultaat te bereiken. Deze luxe uitvoering vind je bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt, waarbij de accessoires je eindeloze mogelijkheden biedt. Zo zitten er drie snijschijven bij, vier raspschijven, drie mengkommen, een hakmes, kneedmes, eiwitklopper, een losse sapcentrifuge, citruspers, blendermix, een spatel en tot slot nog een receptenboek.

Huidige Magimix keukenmachine cs5200 aanbieding:

Magimix keukenmachine van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt

Magimix keukenmachine van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt geven jou de mogelijkheid om tegen een scherp tarief al jouw groente en fruit voor te bereiden zoals je nodig hebt voor je gerecht. Ongeacht of je jouw groente of fruit geraspt, gesneden of gemixt nodig hebt. De beste keukenmachine aanbiedingen zorgen ervoor dat je meer plezier hebt in de keuken en dat heb je zonder poespas met de Magimix keukenmachine. Je hebt keuze uit verschillende modellen en kleuren waaronder wit, rood, chroom en zwart. Daarnaast kan je gaan voor een basis uitvoering met enkele onderdelen of een luxe uitvoering met veel onderdelen waarmee je echt alle gerechten kan maken die je maar kan bedenken. Zo zijn ze uitgerust met verschillende mengkommen, messen, raspen, eiwitklopper, blenders, centrifuges en ook een receptenboek om inspiratie op te doen.

Huidige Magimix keukenmachine aanbiedingen van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt: